ลงทะเบียนหลักสูตรอบรมระยะสั้น 20 ชั่วโมง ศูนย์ภาษา มหาวิทยาลัยราชภัฏเชียงใหม่ (เรียนช่วงเดือนพฤษภาคม – กรกฎาคม 2560)

• รับจำนวนจำกัด Section ละ 30-45 คนเท่านั้น
  • สมัครได้ ตั้งแต่วันนี้ จนถึงก่อนวันเปิดเรียนของแต่ละหลักสูตร
  • นักศึกษาที่เข้าเรียน 80% ขึ้นไป จะได้รับคะแนนหน่วยกิตกิจกรรมหลักสูตรละ 6 หน่วยกิต และวุฒิบัตรจากศูนย์ภาษ

สอบถามโทร. 053-885868

⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐⇐  ⇑⇑⇑⇑⇑ ⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒⇒

เลือกตามหลักสูตรเพื่อลงทะเบียน

• Listening – Speaking for Communication

รายชื่อลงทะเบียน

– ประกาศรายชื่อ – ห้องเรียน Sec 1

– ประกาศรายชื่อ – ห้องเรียน Sec 2

• Reading – Writing for Communication

• TOEIC Preparation

• English for Presentation

• English for Public Speaking

• Basic Translation

รายชื่อลงทะเบียน

• English for Restaurant and Hotel service

รายชื่อลงทะเบียน

• English for Job Application and Interview

• English for Office Work

• Conversation in Work Place

รายชื่อลงทะเบียน

• English in the online world

• English through Songs

• English through Movies

– รายชื่อลงทะเบียน

• English Pronunciation

– รายชื่อลงทะเบียน

• English for Travellers

รายชื่อลงทะเบียน

• English through News and Newspaper

• English through Culture

• Basic English Grammar

รายชื่อลงทะเบียน

• Intermediate English Grammar

รายชื่อลงทะเบียน

• Korean Language เต็ม !!! ปิดลงทะเบียน

รายชื่อลงทะเบียน

• Japanese Language เต็ม !!! ปิดลงทะเบียน